"Нашим хлопцям дуже важко": РФ підганяє в Бахмут спеціальні підрозділи, які здатні чинити опір, - військовий

Росія підганяє в Бахмут спеціально підготовлені підрозділи регулярної армії РФ, які здатні чинити опір та дуже затято обороняють деякі ділянки. Про це сказав заступник командира тактичного підрозділу особливого призначення "Грім", снайпер з позивним "Дід" в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Дійсно вагнерівці мають частковий успіх у Бахмуті. Вони кожен день потроху просуваються вулиця за вулицею. Нашим хлопцям дуже важко, але цей локальний контрнаступ, який був зроблений 5-6 днів тому ми просунулись достатньо далеко", - сказав він. "На сьогодні, якщо дивитись від крайніх позицій, де ми знаходимось і інші підрозділи ЗСУ та останніх вулиць Бахмута, де є наші війська, приблизно два кілометри", - додав він.

При цьому військовий повідомив, що не потрібно недооцінювати ворога. Адже росіяни почали перекидати досить професійні підрозділи в Бахмут.

"Рашисти підганяють нові і нові частини регулярної армії РФ на підкріплення і серед них є толкові хлопці, або спеціально підготовлені підрозділи", - сказав він.

В якості приклади, "Дід" розказав, що за деякі важливі ділянки ворог бореться дуже затято: дві доби тримав стометрову галявину, щоб не допустити оточення. За його словами, перевага української армії у Бахмуті в тому, що вона дуже добре оснащена приладами та зброєю. Проте, його підрозділ збирає кошти на приціли, які були знищені в бою.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...