"Нашим відносинам потрібен новий сенс": Тищенко під дощем роздав "цінні поради" угорським прикордонникам (відео)

Народний депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко під час робочої поїздки на Закарпаття вирушив до державного кордону на пункті пропуску «Тиса». Там він розповів угорському прикордоннику, що приїхав надавати нового сенсу відносинам України та Угорщини, повідомляють Патріоти України.

Тищенко, стоячи однією ногою за лінією кордону, спершу запитав у прикордонника, як його справи. Також він обурився, чому українські прикордонники не мають таких захисних костюмів від дощу, як угорські. Потім політик пояснив прикордоннику, чому він приїхав.

«Я як представник президента, керівник політичної партії (на Закарпатті) приїхав підтримувати наші стосунки, давати новий сенс нашим стосункам і налагоджувати дружні комунікації для того, щоб ми трохи краще розуміли один одного», – сказав Тищенко угорському прикордоннику.

Раніше Микола Тищенко змусив виконувача обов’язків голови митниці казати про угорців, що «вони наші друзі» та заявляв, що Угорщину не треба звинувачувати в чергах на митниці. «Ви почуйте мене, будь ласка, це наші сусіди. Угорщина – це країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому не винні, вони наші друзі», – заявив Тищенко.

Джерело: НВ

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...