Наслідком призначення Єрмака стане посилення проросійського вектора у зовнішній і внутрішній політиці України, - нардеп від "ЄС"

На думку Володимира Ар'єва, звільнення Андрія Богдана з посади голови ОП мало рано чи пізно статися.

Володимир Ар'єв. Фото: Українська правда.

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв вважає, що призначення Андрія Єрмака на посаду голови Офісу президента призведе до посилення проросійського вектора у зовнішній і внутрішній політиці України. Про це він сказав у коментарі журналістам, передають Патріоти України.

На думку Ар'єва, звільнення Андрія Богдана з посади голови ОП мало рано чи пізно статися, оскільки він конфліктував з Андрієм Єрмаком. "Це вже просто формалізувалося в рішення", - сказав він.

"Але в цьому випадку я вважаю, що наслідком цього стане посилення проросійського вектора у зовнішній і внутрішній політиці. Оскільки саме Єрмак є в Зеленського головним контактером із Кремлем", - сказав Ар'єв.

Далі, на думку нардепа, можна очікувати змін в уряді. "За логікою сценарію, який читається досить просто, будуть зміни в уряді, а потім, можливо, коли вимагатиме ситуація, відставка Кабміну. Тобто ніяким чином українська політика не змінилася з приходом Зеленського. Все абсолютно те саме, що було за Кучми, і за Януковича", - вважає Ар'єв.

Джерело: Цензор.НЕТ

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...