Наслідки обстрілу в Харкові: Закривавлені тіла мирних жителів лежать посеред дороги (відео)

27 лютого російські окупанти влаштували масштабну атаку на Харків. В результаті обстрілу "Градами" загинули три мирних жителі і ще 14 поранені, передають Патріоти України.

Позаштатний радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко написав у своєму Telegram-каналі, що ворожий снаряд потрапив в один з автомобілів, який стояв біля метро Київська. В результаті водій і пасажири загинули.

Ще одна мирна мешканка отримала постріл у ногу. Вона впала на землю, а городяни намагалися затягнути її в укриття.

Крім того, люди, які просто вийшли на вулицю за водою, також стали жертвами ворогів. Їх мертві тіла лежать прямо посеред вулиці.

"Харків орки хочуть зрівняти з землею. Бачите москаля - знищуйте, не беріть в живих, вони не гідні жити", - говорить прес-служба ЗСУ.

Зазначимо, російські окупанти обстрілюють також школи, житлові будинки та місцевих жителів. "Ще один акт геноциду українського народу! Путін - військовий злочинець! Горіти тобі в пеклі", - додали в ЗСУ, супроводивши пост жахливим відео.


Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...

"На жаль, ми це побачимо": Гетьман пояснив, чи зміниться тактика армії РФ із новим міністром оборони

четвер, 16 травень 2024, 11:28

Російська воєнна загроза все більш очевидна для всього світу. Диктатор Володимир Путін хоче мобілізувати економіку країни на ведення довготривалої війни. Про це свідчать останні кадрові ротації, як-от відставка міністра оборони РФ Сергія Шойгу та призн...