Наслідки російського удару по Полтавщині: є загиблі триває розбір завалів

Дві людини загинули, дві дістали поранення та ще двоє вважаються зниклими безвісти у результаті ракетного удару росіян по промисловому об’єкту на Полтавщині вночі 28 серпня.

"Унаслідок ворожої атаки двоє людей загинуло, двоє людей доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями, про місцезнаходження ще двох людей наразі невідомо", повідомив Голова ОВА Дмитро Лунін.

Він також додав, що на удару тривають пошукові роботи та розбір завалів.

Також, за словами Луніна, російська ракета повністю зруйнувала виробничий цех.

Доповнено: Голова Офісу президента Андрій Єрмак додав, що росіяни завдали ракетного удару по селищу Гоголеве, Миргородського району.

Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці.

ВІДЕО ДНЯ

Єрмак повідомив про 2 загиблих і 5 постраждалих. Ці люди працювали в нічну зміну.

Передісторія:

РЕКЛАМА:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
УСІ НОВИНИ...
"УКРАЇНСЬКА ПРАВДА" В СОЦМЕРЕЖАХ:
Українська правда facebook Українська правда tiktok УП. Стрічка Українська правда youtube Українська правда instagram Українська правда rss
©2000-2023, Українська правда. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Українську правду" не нижче третього абзацу.

Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна", не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства "Інтерфакс-Україна".

Матеріали сайту підготовлено за участю Європейської комісії у рамках проєкту "Підтримка об'єктивного та важливого поширення інформації в період російської агресії"


Матеріали з позначкою PROMOTED, Імідж-інформація, ЗА ПІДТРИМКИ публікуються на правах реклами.


ТОВ "УП Медіа Плюс". Усі права захищені.

Засновник проекту: Георгій Гонгадзе

Головний редактор: Севгіль Мусаєва

Редактор-засновник: Олена Притула

E-mail редакції: editor@pravda.ua

Ми використовуємо cookies

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...