"Насправді, там все простіше": Відомий снайпер дав цінну пораду тим, хто боїться йти на війну

Військовозобов’язані українці повинні скористатися історичною можливість та набути унікальний досвід під час захисту своєї країни від ворожої агресії. Про це говорив відомий український снайпер, сержант НГУ Сергій Позняк в інтерв'ю "НАТО", передають Патріоти України.

Усім, хто не хоче іти на війну, український воїн рекомендує все таки “сходити”. “Ти набуваєш такого досвіду, який, по-перше, буде з тобою все життя, а по-друге, він унікальний... Насправді, там все простіше. Там – "карпи", а там – наші, "карпів" – вбивати, а наших – захищати”, - пояснив Сергій Позняк.

При цьому він наголосив, що рішення повинно бути свідомим і дуже індивідуальним. “Зараз саме той час, історична така можливість. Коли ще буде історична можливість взяти таку участь в долі України... Можливо, вже і не буде. На жаль, воно може затягнутися, але зробимо все, щоб це швидко пройшло... Ніхто із моїх знайомих, які не хотіли іти, по мобілізації попали... всі, хто потрапили – ні одного немає такого, хто був би невдоволений", - запевнив воїн.

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...