"Насправді в Кремлі вже називали ці цілі": Військовий експерт розповів, для чого Росія береже високоточні ракети "Кинджал"

Росіяни намагаються берегти свої якісні високоточні ракети "Кинджал", які майже взагалі неможливо перехопити. Військовий експерт Петро Черник пояснив, по чому російські окупанти могли б їх застосовувати, передають Патріоти України.

На думку експерта, ворог про свої цілі говорить прямо. Адже росіяни не одноразово заявляли про те, що вони готові завдавати ударів по центрах прийняття рішень. Далі ми маємо самі розуміти про що йде мова.

"На мій погляд, наша столиця залишається в найбільш загрозливому стані. А також усі без винятку адміністрації, які є на території України", – повідомив Петро Черник.

"Маю на увазі військово-цивільні адміністрації обласного значення. Зрештою не так важливо, які це будуть обʼєкти", – додав Черник.

За його словами, важливо те, що противник не зупиниться й Вінниця тому є прямим свідченням. "Коли вони не можуть вирішити свою проблематику на полі бою за простим принципом – нанести вогневе ураження армії, тоді вдаються до своєї старої, як світ, ще ординської тактики – терору та залякування місцевого населення", – підсумував експерт.

Джерело: 24 канал

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...