"Настає час льодоруба": Під час викликаного COVID-19 економічного обвалу регіони та силовики пред'являть Путіну рахунок за останні 20 років, - політолог

В умовах кризи посилюється протистояння між різними конкуруючими між собою блоками російських силовиків.

Російську Федерацію чекають попереду проблеми з її регіонами, а також можливий замах на президента Володимира Путіна. Про це політолог Дмитро Орешкін заявив в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України.

"Зараз настає час кризи, коли люди якраз дивляться на Центр і кажуть: "Дядечку, ми тебе 20 років годували щоб ти був могутній, щоб ти піднявся з колін, і ось зараз криза. Допоможи". Путін каже: "Ні, хлоп'ята, ми ж з Москви не можемо керувати якимись там містами за Уралом. Ви вже там самі, будь ласка. Ми Вам повноваження даємо, даємо цінну пораду, що діяти треба охайно, точно, дбайливо і т.д.". Влада (місцева - ред.) каже: "Спасибі за пораду, а грошиків не дасте?". - "А грошей немає, тому що гроші нам потрібні на вирішення федеральних проблем. Ми воюємо в Сирії? Воюємо. Треба туди гроші закачувати? Ще й як. Ми підтримуємо "ЛНР" - "ДНР"? Підтримуємо. Треба туди гроші закачувати? Ще й як. Не занадто багато, але щоб штани там у людей підтримати. Ми підтримуємо Чечню, ми підтримуємо визвольні рухи, втручаємося в процеси в Сполучених Штатах. Ми багато чого робимо. Нам не до Вас. Розумієте? Ви вже самі як-небудь вибирайтеся", - розповів експерт.

Окрім того, в умовах кризи посилюється протистояння між різними конкуруючими між собою блоками російських силовиків (Росгвардія, ФСБ, МВС, армія), що також спричинить за собою як неминучу дестабілізацію, так і зростання ймовірності замаху на Путіна, оскільки іншого способу якось змінити владу еліти не мають, додав Орєшкін.

"Мої претензії до Володимира Путіна полягають в тому, що він практично позбавив країну можливості вибратися легально з такого роду політичної кризи. Якщо казати про Україну - люди втомлюються, дратуються, їм не подобається президент, але, слава Богу, у них буде можливість вибрати ще когось, який буде кращим або гіршим. Він буде іншим, так скажемо. А у нас немає (виборів - ред.). У нас або тільки по голові льодорубом, або ногами вперед", - пояснив політолог.

Джерело: Еспресо.ТV

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...