Настав її час: Марина Порошенко штурмує Київ

Дружина п’ятого президента України Петра Порошенка Марина Порошенка очолила список "Європейської Солідарності" на виборах до Київської міської ради, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні, я стою перед вами у новому статусі й знаю, що перше питання, яке я почую: "Чому я іду у політику?". Відразу хочу сказати – не відчуваю себе політиком. У першу чергу я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не байдуже, що буде з Україною, і як буде розвиватись наша столиця. Людям часто розповідають про політику загальними словами, стандартними фразами, а на моє глибоке переконання, що політика – це не красиві гасла, це конкретні дії, від яких дуже часто залежать долі людей", - заявила Марина Порошенко на конференції Київської міської організації партії "Європейська соідарність".

"Впродовж п'яти років як перша леді я реалізовувала дуже багато соціальних та гуманітарних проектів. І в своїх діях я керувалася не красивими гаслами, а з можливості отримати конкретний результат – покращення якості життя кожної конкретної дитини, кожної окремої родини", – зазначила Марина Порошенко.

"Все почалося з інклюзії. Щоб зрозуміти, як раніше жили діти з особливими освітніми потребами – уявіть собі життя на постійному пожиттєвому карантині. Коли ми починали свою роботу – у загальноосвітніх школах по всій країні навчалося менше трьох тисяч дітей з особливими освітніми потребами. А цього року до шкіл пішли понад 24 тисячі таких дітей", – додала вона.

Марина Порошенко також нагадала, що у 2018 році вдалося переглянути й оновити державні будівельні норми, враховуючи європейські стандарти та кращі приклади європейських столиць.

"І моє рішення балотуватися до Київської міської ради не в останню чергу зумовлено тим, щоб всі ці нові норми не лишалися на папері, а впроваджувалися в життя", – наголосила вона.

Марина Порошенко навела як приклад архітектурної доступності Театр на Подолі: "Він збудований нашим Фондом за благодійні кошти і є єдиним новим театром, який відкрився в Києві з часу проголошення незалежності".

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...