Наступ РФ під Ізюмом загальмувався: Арестович розповів про ймовірні причини

Радник очільника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що російські окупанти загальмували наступ у напрямку міста Ізюм у Харківській області. За його словами, цьому може бути кілька причин. В інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну в ефірі його програми "Фейгін Live" у п'ятницю, 29 квітня, Арестович зазначив, що війська РФ ротуються або втомилися, передають Патріоти України.

Арестович додав, що тактичні дії на Ізюмську напрямку не припинилися, однак російські окупанти припинили тиснути. "Вони (війська Росії. – Ред.) тиснути припинили, скажімо так... Підтискають, але не тиснуть".

"Загальмувався російський наступ у районі Ізюма, чого він загальмувався – два варіанти: перше, вони ротуються, друге – втомилися і не наступають, просто поповнюються, поки не наступають", – зазначив радник глави ОП.

Він також розповів, що Збройні сили України впродовж дня просунулися на північ Харківської області та звільнили кілька населених пунктів. Напередодні стало відомо, що українські захисники зачистили від рашистів селище Момотове. Також було звільнено селище Кутузівка, про що стало відомо зі зведення Генерального штабу 28 квітня.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...