"Наступ у повному розпалі": Третя штурмова бригада обіцяє незабаром гарні новини з Харківщини (відео)

Військові показали, як за полем бою стежать вищі командири та віддають накази.

Третя окрема штурмова бригада заінтригувала анонсом гарних новин з півночі Харківської області. У пресслужбі бригади показали відео, на якому, як зазначається, видно "перші кадри з наступу у повному розпалі".

"Десь на Харківщині. Перші кадри з наступу у повному розпалі. Деталі згодом", - зазначили у Третій штурмовій.

На відео видно наземні атаки українських сил проти військ противника. Результати ударів фіксували дрони з повітря. Крім того, військові показали, як за полем бою стежать вищі командири та віддають накази.

Водночас заступник командира Третьої штурмової Максим Жорін заявив, що бригада має "хороші новини на своєму напрямку".

"В зоні відповідальності нашої Третьої штурмової на Харківщині були проведені успішні наступальні дії. Деталі згодом", - зазначив він.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...