Наступ військ Путіна під Авдіївкою сповільнився: Розвідка Британії назвала причини

Наступ російських військ у районі Авдіївки сповільнився останніми тижнями. Ймовірною причиною цього були втрати, передають Патріоти України з посиланням на Міноборони Британії у Twitter (Х).

Як йдеться у зведенні, російські війська продовжують зосереджуватися на операціях у Донецькій області, досягаючи незначних успіхів. Росіяни намагалися розширити зони протистояння на північний захід від Донецька. Бої йдуть за низку населених пунктів, включаючи Орлівку, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

"Наступ росіян сповільнився за останні тижні, ймовірно, частково через значні втрати під час кампанії в Авдіївці", - вважає розвідка.

У Міноборони Британії зазначають, що ситуація на цій ділянці фронту залишається нестабільною, а дефіцит особового складу та боєприпасів українських сил, ймовірно, обмежує їх здатність утримувати позиції.

Зеленський призначив нового командувача Сил спеціальних операцій

четвер, 9 травень 2024, 13:54

Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо звільнення Сергія Лупанчука з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. На його місце призначили Олександра Трепака. Про це йдеться на сайті Офісу президента, передають Патріоти України. "Звільни...

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...