Наступальна й оборонна операції розвиваються за нашим планом, - головнокомандувач ЗСУ Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вдруге за тиждень поговорив з Головою об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі. Сторони обговорили оперативну обстановку на фронті. Про розмову повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, передають Патріоти України.

За його словами, переговори відбулися у телефонному режимі.

Залужний заявив, що ситуація на фронті повністю контрольована

Залужний розповів, що разом з Міллі проаналізував наступальну та оборонну операції Збройних Сил України. Як наголосив головнокомандувач ЗСУ, "ситуація складна, але повністю контрольована і розвивається за нашим планом".

Окрім того, Залужний повідомив, що "звірив годинники" з Міллі щодо стану забезпечення українського війська озброєнням і технікою.

Зазначимо, що Залужний та Міллі також провели переговори 2 жовтня. Тоді головнокомандувач ЗСУ розповів, що обговорив з Міллі питання забезпечення потреб Сил оборони України у відсічі російської збройної агресії.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...