"Наступна маячня Кремля - повʼязати ІДІЛ й Україну": Денисенко пояснив, що стоїть за заявами РФ про теракт у ТРЦ "Крокус Сіті Хол"

Політичний експерт Вадим Денисенко вважає, що путінський режим буде намагатись зосередити головну інформаційну кампанію на США, щоб спробувати продавити ідею співпраці України з ІДІЛ. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України.

"Зараз росіяни будуть намагатись викликати емпатію до себе. Це буде розраховано на зовнішній світ. Сьогодні представники багатьох країн, в тому числі і ЄС, вже висловили своє співчуття. У багатьох країнах несуть квіти до посольства РФ. Я вважаю, що зараз Путін з одного боку буде намагатись викликати у світі емпатію до себе, а з іншого - зосередити головну інформаційну кампанію на США, щоб спробувати продавити ідею співпраці України з ІДІЛ. Хоча це повна маячня, але вони цілком ймовірно, підуть на такий крок", - пояснив Денисенко.

Експерт переконаний, що Росія буде намагатись тиснути на США в інформаційному полі. "Росіяни будуть намагатись поєднати версію США про ІДІЛ і свою про Україну. Я вважаю, що зараз інформаційне поле війни буде переноситись до Вашингтону. Це стане для нас викликом у найближчі кілька тижнів. Дипломатичним й інформаційним", - додав він.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...