"Наступна наша проблема" : У пропагандиста Соловйова вже обговорюють напад на Казахстан


Після провалу в Україні російські пропагандисти почали обговорювати нову можливу жертву агресії - Казахстан, передають Патріоти України.

Про напад на Казахстан заговорив в ефірі пропагандистського ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" Дмитро Дробницький, представлений як "політолог". За його словами, "наступною проблемою Росії стане Казахстан". Над обґрунтуванням можливої агресії він замислюватися не став, використавши вже знайому "денацифікацію".

За його словами, "росіян там багато", і найпротяжніший кордон у РФ саме з Казахстаном."Там теж можуть початися "нацистські процеси", як в Україні. І росіян там багато, і кордон найбільш протяжний, і ядерне паливо для всього нашого "Росатому" теж там", — сказав російський пропагандист.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...