"Наступні - Крим і Севастополь": Прихильники Путіна влаштували істерику через "маневри" армії РФ на Херсонщині

Російські окупанти відводять свої війська із правого берега Дніпра та залишають Херсон - єдиний обласний центр, який вони захопили від початку повномасштабного вторгнення в Україну. Росіяни влаштували в соцмережах справжню істерику через такий "від'ємний наступ" і здачу "російського" міста, передають Патріоти України.

Про відвід військ та плани залишити Херсон заявив командувач російських військ Сергій Суровікін під час доповіді міністру оборони РФ Сергію Шойгу в середу, 9 листопада. Російський генерал сказав, що саме місто і ближні населені пункти зараз "не можуть повноцінно постачатись і функціонувати".

За таких обставин, наголосив генерал, "доцільно організувати оборону по лівому берегу ріки Дніпро. Тримати угруповання на правому березі безперспективно". В підсумку своєї промови Суровікін попросив Шойгу дозволити відвід військ із Херсона.

Міністр оборони РФ дав згоду. "Розпочинайте відведення військ", – скомандував Шойгу. Такий поворот подій росіяни сприйняли як зраду і здійняли хвилю істерії, крику та паніки в соцмережах.

При цьому в "диванних військ" ворога стався розкол. Одні вважають ганьбою відхід окупантів із "російського" міста. Вони називають російське командування недолугим, а його стратегію – цирком Шапіто. Запитують, заради чого був референдум, і "вангують", що наступними для "здачі" стануть Крим і Сімферополь.

Інші переконані, що здача Херсона – це такий хитрий план Путіна та військового командування. На їхню думку, такими маневрами воєначальники хочуть обдурити ЗСУ. Ще інші вбачають у цьому "змову" та припускають, що відхід армії РФ із Херсона був умовою мирних переговорів з Україною.

"Ми тут назавжди? Навіть референдум провели, позорище!";

"І заради чого був референдум?";

"Однак план СВО дивний";

"Чергова змова, про це говорили США – як умова мирних переговорів";

"Та нема в них ніякого плану, просто обі**алися зі своєю СВО з ніг до голови й тепер не знають, що далі робити";

"Шапіто, а не командування! Ганьба за ганьбою";

"Я так розумію, що наступні – Крим і Севастополь";

"Доманевруєтесь до Уралу", – істерять "диванні полки" РФ.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...