"Наступні 10 років будемо вигрібати": Окупант поскаржився товаришу на мобілізацію в РФ і "кидалово" із забезпеченням. Аудіо

Російські окупанти почали розуміти, що вторгнення Росії в Україну відбувається далеко не за планом. Між собою вони обговорюють кількість співгромадян, яких треба мобілізувати, аби не зазнати нищівної поразки: за оцінками загарбників, ідеться про близько 5 мільйонів призовників, передають Патріоти України.

Однак плани з мобілізації постійно знижуються через відсутність "охочих" помирати, і навіть тих, кого мобілізують, Росія не здатна ані нормально навчити, ані мінімально забезпечити. Про це та інші проблеми "другої армії світу" говорять між собою двоє загарбників у розмові, яку в розпорядження OBOZREVATEL надало хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів".

За підрахунками співрозмовників, необхідно мобілізувати ще десь 5 мільйонів потенційних носіїв чорних пакетів. Але є проблема – їх немає де та кому навчати. Та і самі росіяни не поспішають іти на смерть, тому норми призову постійно доводиться знижувати.

А з тим тиловим забезпеченням, яке є наразі, окупантам годі думати не те що про реальну перемогу, а й про бодай порівняно нормальне існування упродовж десятиліть.

Пропонуємо вашій увазі повну стенограму розмови:

– Наї…лово пішло, а що наші, припустимо, зовсім, бл…ть, обіср…лися, бл…ть, особливо тил обіср...вся. У мене пацани були в Москві, від адміністрації району, бл.... Ось їх відправили на мобілізацію, бл…дь. Він мені одразу каже: "Віталію, в нас норму призову знизили втричі, тому що не могли нічим забезпечити". І це Москва, Дім.

– Москва, а що в регіонах, бл…ть?

– Так от розумієш, регіони видали більше, ніж їм треба було, тому Москву закрили. Розумієш, там повний пиз…ць, на всіх рівнях пиз…ць. Просто ті хлопці, хто щось розуміли, їх задр...чили так, що вони сказали та звільнилися всі. А зараз пизд…ць, чувака, техніка літака, призивають у піхоту...

– Уся ситуація свідчить про те, що, бл…ть, якщо ми зараз обкакаємося зовсім, наступні 10 років ми в такій дупі будемо з цими, бл…ть, наслідками.

– Ну, я думаю, треба набрати нах…й ще народець, бл…ть, мільйонів п'ять. Але теж, їх же треба кимось навчити, а в нас бази військових училищ немає, ми ж усе поскорочували.

– Люди просто не розуміють всієї глибини, куди ми зараз ввалимося, в яку частину д*пи котимося...

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...