Наступу на Київ бути? Три ознаки підготовки ворога до атаки з Білорусі

Російські окупанти можуть спробувати знову піти в наступ на Київ. Є три основні ознаки, які можуть вказати на підготовку ворога до цього. Про це заявив військовий аналітик, співзасновник громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Росіяни намагаються змусити Київ відтягнути сили з Донецької області. Для цього ворог використовує тактику "тисячі порізів", розтягуючи зону бойових дій. Вказувати на те, що РФ готується до атаки з Білорусі, будуть три ознаки:

  • передислокація особового складу,
  • передислокація важкої бронетехніки і бойових складів із боєкомплектом,
  • розгортання бойових госпіталів.

"Якщо госпіталі розгортаються в оперативному тилу угруповання, це свідчить про готовність до активної фази бойових дій", - каже Синєгубов. Водночас варто зазначити, що на території Білорусі не зафіксовано достатньої кількості окупантів для наступу. Розгортання військових госпіталів також не було зафіксовано.

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...