"Насичувався духовно і формувався морально": Кива розповів, чому складав іспит на адвоката на Закарпатті

Одіозний нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива, пояснив, як йому вдалося нещодавно скласти іспит на ведення адвокатської діяльності. Так, заради іспиту він подався на Закарпаття і, як каже, "поєднував корисне з приємним", передають Патріоти України.

Коментуючи складання іспиту, Кива не проґавив шансу похвалитися своїм червоним дипломом. "Я не розумію, чому такий ажіотаж. У мене як мінімум дві вищі освіти, одну з яких я закінчив з червоним дипломом", – заявив він. На додачу, нардеп зазначив, що адвокатура для нього – це "частина історії, яку хотів для себе опанувати".

Іспит Кива складав в Закарпатській області, хоча сам проживає в Києві. На запитання, чому вирішив обрати інший регіон, депутат відповів, що йому 44 роки й він сам може визначити, де складати іспит. А згодом додав: "Чому на Закарпатті? Тому що Закарпаття – це край вічно красивої природи, і я поєднував корисне з приємним, насичувався духовно і формувався морально".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...