Натяк усім сусідам: Росія приєднала до Сочі ще одну ділянку грузинської землі

Повзуча окупація Грузії не припиняється.

«На прикордонній території російсько-абхазького кордону прикордонна зона визначена в межах кордонів Ніжнешіловського сільського округу Адлерського району Сочі і зменшена з урахуванням розвитку об'єктів гірськолижного курорту «Червона Поляна», - кажуть окупанти ФСБ по Краснодарському краю. При цьому, до складу цього округу входить і високогірне село Аібга, розділене надвоє - одна його частина знаходиться на російській стороні, а інша - на грузинській, в окупованій росіянами Абхазії, передають Патріоти України.

Раніше частина цього населеного пункту вже була незаконно внесено в базу Росреєстра як територія РФ. Як пише блог cyxymu.info, за підсумками чергового переділу кордонів під контроль Москви перейшла ще одна ділянка землі.

Величезний (в 3 рази більше, ніж попередній) ділянку села Аібга Гагрського району оформлений як територія Росії, м.Сочі Краснодарського краю. Оформлений за тією ж схемою, як попередній, невелика частина ділянки знаходиться на Росії, інша частина в Абхазії, але все оформлено як територія Сочі.
Як зазначає cyxymu.info, ділянка номер 23: 49: 0513001: 37 взагалі не межує з Росією і повністю знаходиться на грузинській території. Але бандити з Росреєстра все одно вважають її територією РФ: «край Краснодарський, м.Сочі, р-н Адлерський, с. Аібга, як це зазначено в його картці». Так що повзуча окупація Грузії йде не тільки в Самачабло, але і в Абхазії.


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....