Натякнув, що Зеленський - наркоман: Шарій прокоментував арешт його майна українським судом

Скандальний блогер і політик Анатолій Шарій прокоментував арешт його майна Печерським судом Києва. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Шарій підкреслив, що він вже 10 років не живе в Україні і не веде в країні ніякої господарської або фінансової діяльності. У той же час скандальний блогер зазначив, що Печерський суд заарештував його майно не в Україні, а в Росії, в Європі і в Канаді.

При цьому Шарій також написав, що за час перебування на президентській посаді Володимира Зеленського не було прийнято жодних рішень щодо блокування активів у Європі українських олігархів Ріната Ахметова, Віктора Пінчука, Ігоря Коломойського та Петра Порошенка. Крім того, блогер сатирично натякнув на те, що чинний президент України Володимир Зеленський нібито вживає наркотичні речовини.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...