НАТО може ввести війська в Україну: Фейгін описав сценарій "ядерного апокаліпсису"

Війська НАТО дійсно можуть увійти в Україну. Альянс може ввести своїх військових, якщо РФ влаштує "ядерний апокаліпсис" і вдарить по Запорізькій атомній електростанції. Про це в ефірі УНІАН для проекту FreeДОМ розповів російський правозахисник Марк Фейгін, передають Патріоти України.

Росія постійно намагається залякати світ "ядерним шантажем" - погрозами ударів по ЗАЕС. На думку Фейгіна, Уряд РФ постійно дає привід вважати себе божевільними. Саме тому є ймовірність, що Кремль перейде від "ядерного шантажу" до дій. Якщо це трапиться, то Захід теж перейде до рішучих дій.

"Захід не терпітиме, що над ним, над усією Європою, пронесеться ядерна хмара і взагалі всі ті наслідки, які Заходу добре відомі після Чорнобиля", - зазначив Фейгін. Якщо РФ дійсно влаштує "ядерний апокаліпсис", то інші країни будуть вирішувати цю катастрофу разом з Україною. І тоді НАТО введе війська, резюмував Фейгін.

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...