НАТО надасть Україні новий пакет допомоги, фінансової та військової

Єнс Столтенберг

НАТО надасть Україні новий пакет допомоги, який зачепить як фінансовий, так і військовий сектор. Про це стало відомо з інтерв'ю генсека Єнса Столтенберга, передають Патріоти України.

"Союзники продовжать надавати значну військову та фінансову допомогу. НАТО надасть комплексний пакет допомоги, включаючи засоби захищеного зв'язку, паливо, медикаменти та захисні жилети, обладнання для захисту від мін, хімічних та біологічних загроз, а також сотні переносних систем захисту від дронів", - розповів він.

За словами генсека, у довгостроковій перспективі НАТО допоможе Україні перейти від техніки радянських часів до сучасної техніки НАТО, покращити оперативну сумісність та ще більше зміцнити оборонну спроможність України та сектор безпеки.

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...