"НАТО вже складує боєприпаси в Україні": Жириновський оголосив дату початку Третьої світової війни

Російський політик Володимир Жириновський заявив, що війська НАТО продовжують підганяти до кордонів РФ. Під час програми «60 хвилин» лідер ЛДПР заявив, що недавні військові навчання НАТО, які проходили на території України, є нібито лише черговим етапом підготовки до наймасштабнішої війни, передають Патріоти України.

Як уточнив політик, серйозний збройний конфлікт може початися в 2027 році. При цьому ведучий Євген Попов вирішив пожартувати і зазначив, що Жириновський нібито переніс Третю світову війну на 6 років вперед. Однак політик, в свою чергу, підкреслив, що в 2026 році він буде відзначати своє 80-річчя, і йому хочеться, щоб ця подія пройшла в мирній обстановці.
Жириновський також додав, що після цього хто хоче, той хай і починає війну. Пізніше лідер ЛДПР продовжив свою думку і заявив, що війська Північноатлантичного альянсу вже почали складувати на території України боєприпаси, і він не виключає, що в самий невідповідний момент НАТО піде війною на Росію. При цьому Жириновський чомусь додав, що раніше в Україні було багато російського озброєння, але пізніше його розікрали. Нагадаємо, раніше глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявляв, що поблизу кордонів Союзної держави збільшується чисельність військ НАТО, і зараз їх близько 40000.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...