Натовп штурмує парламент Вірменії: У Єревані вимагають відставки Пашиняна (відео)

Біля будівлі вірменського парламенту проходить акція протесту. Натовп вимагає розпочати процедуру імпічменту прем'єра Нікола Пашиняна, інформують Патріоти України.

Конфлікт між Азербайджаном та Вірменією вкотре загострився опівночі у вівторок, 13 вересня. Держави обмінялися звинуваченнями у провокаціях та обстрілах.

У Вірменії проходить акція протесту

Акція відбувається біля будівлі парламенту Вірменії. Повідомляють, що проспект Баграмяна перекрито. Протестувальники висловлюють свою незгоду з політикою влади, яку учасники акції звинувачують у недотриманні інтересів Вірменії та Арцаха. Протестувальники скандують "Ідіть!", вони навіть намагалися прорватися до парламенту.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікола Пашинян, виступаючи у парламенті, заявив, що готовий підписати непопулярний документ, щоб забезпечити країні мир. До слова, на Площі Республіки біля будівлі уряду також проходить акція протесту.

Що відомо про атаку Азербайджану на Вірменію

13 вересня о 00:05 підрозділи Збройних Сил Азербайджану розпочали інтенсивний обстріл вірменських позицій з артилерії, БПЛА та великокаліберних знарядь. Цей снаряд влучив по дислокації прикордонних сил фсб росії на вірменській території у Гегаркуніці. Але Міноборони Азербайджану відкинуло звинувачення з боку Вірменії в обстрілі.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...