Нацгвардійці показали, як проводять зачистку на відбитих у окупантів позиціях на Луганщині (відео)

Військовослужбовці Національної гвардії України продовжують працювати на відбитих у російських загарбників позиціях. Зокрема, вони проводили зачистку селищі Білогорівка Луганської області. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України у Facebook, передають Патріоти України.

Кадри з місця показало Західне територіальне управління Національної гвардії України. Група розвідників 8-го полку під час зачистки у Білогорівці виявила знищену техніку "другої армії світу" – деякі машини ще продовжували горіти. Крім того, тікаючи від українських воїнів, окупанти кинули тіла своїх загиблих товаришів по службі.

Військові повідомили, що з тих позицій, які тепер контролює Україна, росіяни раніше вели вогонь із мінометів, танків, бойових машин, а також зі ствольної та реактивної артилерії.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...