Нацгвардійці показали відео жорстоких боїв за Луганщину та розповіли про шалені втрати ворога

Вихваляння ворога про повну окупацію Луганщини не відповідають дійсності. Запеклі бої тривають, а просування окупантів захлинається, передають Патріоти України.

Наші захисники та захисниці продовжують активно битися за Луганщину. російські пропагандисти намагаються згодувати своїй недалекій авдиторії фейк про повну окупацію області, але дійсності він не відповідає – окупанти продовжують зазнавати втрат, а їхнє просування без підтримки артилерії зупинилося.

Битва за Луганщину очима нацгвардійців

Генеральний штаб ЗСУ показав відео уривків битви за Луганську область. Воно створене з епізодів, які вдалося зафільмувати бійцям Бригади швидкого реагування Національної гвардії України.

Зокрема, вони показали, як били російських окупантів у Рубіжному та Сєвєродонецьку. У Генштабі повідомили, що лише в боях з нацгвардійцями російські окупанти зазнали шалених втрат: більш як 300 одиниць броньованої техніки, приблизно 1000 ліквідованих росіян та ще понад 1500 поранених.

Бої за Луганщину: ефектне відео


"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...