Націоналізація Roshen: "Полум'яний соціаліст" Ілля Ківа знайшов провідну тему для виборчого штурму Верховної Ради

В минулому році чистий прибуток ПАТ «Київська кондитерська фабрика Roshen» зріс в 4 рази в порівнянні з 2017 роком. До 11,1 мільйона гривень.

Лідер Соціалістичної партії України Ілля Ківа звернувся в суд про визнання незаконною приватизації Кондитерської фабрики ім. Карла Маркса – Київської фабрики корпорації Roshen президентом Петром Порошенком. Про це депутат заявив в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу СПУ.

“Як глава Соцпартії, розуміючи відгуки однопартійців і народу України, подаю позов до суду про незаконну приватизацію кондитерської фабрики, в моєму розумінні вкраденої в українського народу”, – сказав Ківа.

У 1996 році Кондитерська фабрика ім. Карла Маркса увійшла до корпорації Roshen, яка належить Петру Порошенку. Roshen – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...