Останній блокпост: "Нацкорпус" і "Азов" склали зброю у Золотому (відео)

Активісти партії "Національний корпус" і ветерани полку "Азов" склали зброю у Золотому, де стартувало відведення військ. Про це в ефірі телеканалу "НАШ" заявив керівник київського осередку "Нацкорпусу" Сергій Тамарін, передають Патріоти України.

"Ми її культурно склали в одне місце, куди у нас є доступ. Ми не хочемо випробовувати нерви місцевого керівництва, нехай поки що буде так", – пояснив він.

За його словами, представники "Нацкорпусу" не збираються залишати будинок на околиці Золотого, який після завершення розведення військ стане "останнім блокпостом, де перебувають люди, які хочуть і можуть захищати землю і жителів".

Також Тамарін анонсував створення мобільних груп, які їздитимуть в місця розведення військ і робитимуть "об'єктивне оцінювання, як там усе відбувається". Ініціатива називається "Рейд за мир". За його словами, до її складу увійдуть ветерани бойових дій та волонтери.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...