Нацполіція України на вимогу Росії викликала на допит ветерана “Азова” за підозрою в "тероризмі"

Харківська поліція викликала на допит ветерана полку “Азов“, лідера обласного відділення “Національного корпусу” Костянтина Немічева за запитом Слідчого комітету РФ. Про це Немічев повідомляє у своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

“Росіяни вимагають від наших поліціянтів, щоб зі мною провели роз’яснювальну роботу, а також надали росіянам мою детальну біографію, копії моїх документів, а також списки членів партії “Національний корпус”, – написав Немічев.

Його підозрюють у “нападі” на генеральне консульство Росії в Харкові під час акцій протесту в 2018 і 2019 роках. Крім того, ветеран опублікував копію листа СК РФ, на підставі якого його викликали на допит.

“Звертаюся до керівництва Національної поліції України з проханням не бути нікчемними і не йти на поводу у окупантів”, – закликав Немічев.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...