Нацполіція виявила "нові" тіла вбитих українців у Київській області

У Київській області станом на 25 березня виявлено 1 тис. 374 тіла вбитих під час окупації цивільних осіб. Як відомо, правоохоронці регулярно знаходять нові поховання на деокупованих територіях зі звірськими вбивствами українців. Про це начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив у ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день ми маємо 1 тис. 374 тіла загиблих цивільних українців, більшість з яких було вбито саме російською армією, саме зі стрілецької зброї. 1 тис. 174 тіла ідентифіковані, залишок у нас 200 тіл. По всіх тілах ми провели відповідні генетично-молекулярні експертизи, вилучені ДНК, внесені у базу даних", - зазначив він.

Нєбитов закликав громадян, у тому числі тих, хто перебуває за кордоном, обов'язково повідомити інформацію про людей, які були самотніми, у яких не було близьких родичів. Також він зазначив, що 283 жителі Київської області після окупації досі залишаються зниклими безвісти.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...