Нацрада виступила з рішучою заявою щодо повної заборони популярного месенджеру

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення сподівається, що Telegram невдовзі зможуть заблокувати в Україні. Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомили на сайті Національної ради, передають Патріоти України.

"Ми сподіваємося, що поточний стан протидії ризикам, що пов’язані з використанням цієї соцмережі державними органами, є проміжним, і невдовзі Телеграм буде повністю заблокований в Україні, як свого часу було заблоковано "Одноклассники", "ВКонтакте" та всі сервіси компаній ЯНДЕКС та Мейл.ру", – йдеться в повідомленні.

У Нацраді розповіли, що заборонили своїм працівникам користувалися Telegram на службових пристроях й ввели особливий порядок доступу до застосунку. Проте пояснили, що як медіарегулятор, Нацрада аналізує діяльність медіа в Telegram. Тому в них створюється окремий сегмент мережі, який за допомогою сучасних апаратних та програмних засобів буде відокремлений від внутрішньої мережі Національної ради, але підключений до зовнішнього інтернет-простору.

"Наша мережева інфраструктура вже зараз дозволяє заблокувати кожну з десятків тисяч IP-адрес, що використовує ця соцмережа", – зазначає Нацрада рада з питань теле- і радіомовлення.

Росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути: Федоренко назвав найгарячіший напрямок на Харківщині

середа, 9 жовтень 2024, 23:40

Командир Батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зазначив, що на Куп'янському напрямку росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути. Про це він сказав в етері телекан...

У Путіна буде істерика? В Ердогана зробили заяву про повернення окупованих територій України і згадали Крим

середа, 9 жовтень 2024, 22:55

Туреччина підтримує територіальну цілісність та суверенітет України, а також - повернення окупованих територій та анексований Крим. Про це заявив головний радник президента Туреччини Ялчин Топчу під час зустрічі з заступником голови Меджлісу кримськота...