"Нацики украли весь мак и кастрюли и расстреляли журавлей": Пропагандисти Кремля видали дивний фейк "про життя українських пенсіонерів" (відео)

Далі підуть сюжети про нелюдські розстріли перелітних мамонтів?

"Іх нрави": Так пропагандисти РИА Новости уявляють щемну оповідь про тяжкі будні пенсіонерів "під бандерівцями", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Пенсионеры Полковниковы из села Болотинное рассказали дочке и внучке из Луганска, как жилось под националистами - те украли весь мак и кастрюли и расстреляли журавлей, приняв их за наступающих ополченцев".

--
А апетити в нас чимраз зростають - синички, "русскіє снєґірі", тепер журавлі... Аж самим лячно - трохи.)) Далі підуть сюжети про нелюдські розстріли перелітних мамонтів?))
І треба буде якось при нагоді спитати, а що їхня фантазія планувала для екзотичного набору "мак і каструлі"? Що ми з цим мали би робити?
Але штука в тім, що вони реально не уявляють нормального життя українців - в містах чи в селах. Вони в шоці від нашого звичайного, буденного побуту - нічого такого, просто те, що є в кожній хаті. Для них це абсолютна брехня і вигадка, навіть як самі бачать - не вкладається таке і лапотних головах.
Тому і оці оповідки - вони відбивають їхні звичаї, побут звичайних лаптєй, зрозумілі їм обставини і трагедії. Для нас це дико і смішно - але лапті вірять всі поголовно. Бо в них отак і є".

Сьогодні з'явився найімовірніший і правильний прогноз": Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16

субота, 4 травень 2024, 11:23

Постачання західних систем протиповітряної оборони буде привʼязане до початку постачання винищувачів F-16. Таку думку в етері 1+1 висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України...

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...