"Нацист Путін та Захарова переплутали, скільки "рускіх" та яких саме буде вбито в Україні", - Роман Цимбалюк

"Фраза щодо "місії України убити якнайбільше рускіх" з вуст Марії Захарової останнім часом (а це одна з головних російських нацисток у частині пропаганди) звучить дедалі частіше", - розповів український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на ю-тюб, передають Патріоти України, та продовжив:

"Але я, як людина, яка розуміє значення її слів, хочу одразу її поправити: не "рускіх убити якнайбільше", а росіян, які прийшли в Україну зі зброєю в руках. І не "якнайбільше", а всіх. Ось це, на мою думку, дуже важливе уточнення.

Так-от, у російському зовнішньополітичному відомстві, точніше у міністерстві, яке обслуговує міністерство нападу РФ, теж підбивають підсумки трьох місяців повномасштабного вторгнення мордора, тобто фашистської федерації, в Україну.

Зрозуміло, що, як зазвичай, російська пропаганда набрехала – цілком можливо, самій собі та й своєму нацисту Путіну. Адже спочатку йшлося про три дні, а ось уже три місяці.

Я розумію весь тягар ситуації на фронті, там не тільки хороші новини, але на війні як на війні. І боротись треба продовжувати. А найголовніше, що сталося, – немає і не буде капітуляції України.

Кремлівській шайці доведеться вгамувати апетити

У МЗС фашистської федерації велике лихо з дієсловами. Іноді вони не розуміють їх значення. Тому що дієслово "звільняти" у цьому випадку немає нічого спільного з реальністю. Тому що це називається окупація.

Справді, в частинах нашої країни вони закріплюються, риють окопи тощо. Поки що проміжний результат такий – окуповано 20% території України, але це не кінець війни. Тут важливо інше – поки нацистка Захарова говорить про Херсонську, Запорізьку області, ми одразу маємо звернутися до авторитету для Маші (до слів Путіна про те, що Росія не збирається окупувати Україну – ред.).

Нацист Путін як завжди бреше, і очевидно, що вони хочуть відкусити стільки, скільки зможуть. А я виходжу з того, що вони не зможуть нічого відкусити".

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...