"Наука продажна, а у Раді п*дарасів більше, ніж це потрібно було б у найбільш брудному місці": Кива відзначився новою скандальною заявою (відео)

Скандальний нардеп від прокремлівської партії ОПЗЖ Ілля Кива назвав українську науку продажною, Про це він сказав, коментуючи захист своєї кандидатської дисертації з держуправління, яка викликала широкий громадський резонанс, передають Патріоти України.

Зокрема, Львівська облрада висловилася проти присудження Киві наукового ступеня, назвавши це «знущання над українською освітою».

«Гнила бюрократична система, через яку потрібно пройти молодим вченим, тільки створює для них перешкоди в отриманні наукових ступенів і розвитку української науки, але у той же час допомагає особам, які отримують наукові ступені в особистих цілях і жодним чином не пов’язані з наукою», — йдеться у проекті звернення до Кабміну, Верховної Ради і президента.

Самого ж Киву таке скептичне ставлення до його дисертації, схоже, анітрохи не збентежить. «Сьогодні це таке життя. І це не означає, що ви погані або я поганий. Це такі реалії. І, звичайно ж, і наука продажна, і, звичайно ж, і у Верховній Раді, я вам хочу сказати, п*дарасів більше, ніж це потрібно було б у самому брудному місці», — заявив він журналістам.

Захист нардепом кандидатської дисертації за темою Механізми державного управління відбувся 26 квітня. Члени вченої ради підтримали його наукову роботу одностайно.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...