Навальна назвала "помилкою" нібито небажання України шукати "антивоєнних росіян"

В інтерв'ю американському журналу Time дружина покійного російського опозиціонера Олексія Навального Юлія Навальна заявила, що українці, які протистоять російській агресії, не хочуть шукати "антивоєнних росіян". Текст інтерв'ю, взятого 1 квітня, Time опублікував 17 квітня, передають Патріоти України.

Журналіст попросив Навальну прокоментувати думку, яка склалася у керівництва України, що війна проти України – не просто війна президента РФ Володимира Путіна, а "війна Росії". Дружина опозиціонера заявила, що вважає "дуже поганою" фразу "хороші росіяни" (так українці називають загиблих окупантів), а "антивоєнні росіяни", як вона каже, "все-таки існують".

За її словами, не всі такі росіяни готові вийти на вулицю, але вони "готові вдатися до різних видів боротьби" й "ігнорувати їх – помилка уряду України". Навальна вважає, що звичайні українці інакше дивляться на звичайних росіян і нібито розуміють, що "не всі росіяни налаштовані проти них". "Це вочевидь не війна Росії. Це війна Путіна", – заявила вона.

Дружина Навального стверджує, що війну РФ проти України підтримує "дуже агресивна" меншість росіян.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...