Навчання із дуже красномовною назвою: У США розповіли про підготовку до Третьої світової війни

Військово-повітряні сили США точно відтворюють великомасштабну повітряну війну великих держав. Про це в статті для The National Interest розповів оглядач Кріс Осборн який припустив, що таким чином Америка готується до третьої світової війни, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що ВПС США регулярно проводять навчання Red Flag, в рамках яких атакуючі сили представлені у вигляді складного набору взаємопов'язаних змінних, загроз і проблем, характерних для реальних боїв.

Автор також посилається на звіт ВПС США, в якому йдеться, що метою Red Flag є підготовка Збройних сил до «багатодоменної» війни. «Тактика повітряного бою залишається основним напрямком в сценаріях навчань Red Flag, проте також враховуються загрози, які можуть з'явитися в космосі і кіберпросторі. Таким чином, збройні сили повинні бути готові реагувати і долати будь-які ворожі перешкоди», - йдеться в документі.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...