Навчався в Харкові, а потім прийшов із війною: ЗСУ ліквідували окупанта, який був членом партії Жириновського

На війні деполітизували та демілітаризували члена "Ліберально-демократичної партії Росії" ("ЛДПР"), політтехнолога Олександра Карпенка. "Доброволець" путінської армії з Волгограда колись навчався у Харкові. Про це повідомив засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе у Facebook. Окупанта вже поховали на його батьківщині, передають Патріоти України.

Зазначається, що Олександр Карпенко народився у Новочеркаську (Ростовська область РФ) у родині військового. Після школи він вступив до Харківського вищого військового танкового командного училища, де "познайомився з майбутньою вдовою Ганною". Згідно з некрологом, жив у Волгограді однойменної області Росії. Там був одним із засновників регіонального відділення партії "ЛДПР"покійного скандального депутата Держдуми РФ Володимира Жириновського.

Як капітан запасу армії РФ, Карпенко включився до проведення кремлівської "спецоперації" з моменту її початку. Координатора "ЛДПР" щодо передвиборчих кампаній різних рівнів ліквідували на війні в Україні ще 2 липня.
"Проводи до Жириновського відбулися 31 липня", – уточнив розслідувач Комахідзе, давши посилання на сторінки в соцмережах родичів окупанта – дружини Анни Карпенко (Кузяєвої), доньки Аліси та, ймовірно, його племінника і племінниці – Артура й Елеонори Карпенків.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...