Навчились у друзяки Путіна? Мадуро призначив нового міністра нафти Венесуели, США вважають його наркоторговцем

За інформацію, яка допоможе впіймати Тарека Ель-Айссамі, призначеного міністром нафти президентом Венесуели Ніколасом Мадуро, США обіцяють $10 млн.

Тарек Ель-Айссамі. Фото: ЕРА.

27 квітня президент Венесуели Ніколас Мадуро оголосив про призначення міністром нафти Тарека Ель-Айссамі, який до цього обіймав посаду віцепрезидента країни. Указ про призначення опублікували в офіційній газеті уряду Венесуели. Про це повідомляє державний телеканал VTV, передають Патріоти України.

Окрім того, державну нафтову компанію Венесуели PDVSA очолив Асдрубаль Чавес, двоюрідний брат покійного президента країни Уго Чавеса. Як зазначає Associated Press, обидві посади із 2017 року поєднував генерал Мануель Кеведо. За нього, пише агентство, нафтовидобуток у Венесуелі впав на 65% – із 2 млн барелів на день до 700 тис.

Чавес протягом кількох місяців обіймав посаду голови CITGO (дочірньої компанії PDVSA) у Г'юстоні, але був змушений покинути посаду після того, як йому було відмовлено у продовженні американської візи. AP нагадує, що США підозрюють Ель-Айссамі у причетності до наркоторгівлі. Наприкінці березня американський мін'юст обвинуватив Мадуро та ще 14 венесуельських колишніх і нинішніх політиків у спробі "наповнити" США кокаїном. За інформацію, яка допоможе впіймати Мадуро, Сполучені Штати обіцяли $15 млн, Ель-Айссамі – $10 млн.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...