Навчилися в "TikTok-військ" Кадирова: Російські окупанти вступили в "нерівний бій" із полем (відео)

Російські військові похвалилися відео "запеклого бою" з порожнім українським полем. Загарбники показали, як нерозбірливо пускали черги по землі з кабіни вертольота, передають Патріоти України.

Де саме було знято кадри, не уточнюється. Ролик був залитий у мережу самими росіянами, а потім поширився в багатьох інтернет-спільнотах. "Російські окупанти вступили "у нерівний бій із природою", саме цьому їх навчили "TikTok-війська" Кадирова", – йдеться в повідомленні.

На відео видно, як окупант із кабіни російського військового гелікоптера нерозбірливо стріляв по землі, витрачаючи патрони. Він випускав черги, коли вертоліт летів низько над землею на великій висоті. Влучили в якийсь конкретний об'єкт за таких умов практично нереально, тим паче, що внизу не видно якихось крупних цілей.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...