Навчився у Х**ла? Лукашенко назвав протестувальників у Білорусі "безробітними з кримінальним минулим" (відео)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що основу громадян, які нині протестують у країні, становлять люди безробітні та з кримінальним минулим, передають Патріоти України.

Він закликав білорусів знайти роботу і навіть пригрозив покаранням тим, хто видаватиме підроблені документи про працевлаштування.

"Основа всіх цих так званих протестувальників – люди з кримінальним минулим і сьогодні безробітні. Немає роботи – значить, гуляй, дядько, вулицями і проспектами", – висловився Лукашенко.

Він анонсував вивчення справ усіх безробітних білорусів, які хочуть мати роботу й отримувати зарплату. Їм, відповідно, мають запропонувати ті чи інші посади. Тих же громадян, які приєдналися до загальнонаціонального страйку на фоні протестів, він закликав влаштуватися на роботу.

"Я по-доброму прошу й попереджаю всіх: влаштуватися на роботу тим, хто не працює. І хочу попередити деяких наших, м'яко кажучи, буржуазних громадян: не дай Бог хтось комусь видаватиме липові довідки про працевлаштування. Все повинно бути чесно і порядно", – пригрозив Лукашенко, який зі скандалом вшосте став главою держави.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...