"Навіщо паспорт РФ, коли ЗСУ вже близько?": У Херсоні натякнули окупантам, що на них чекає (фото, відео)

Рух опору у тимчасово окупованому Херсоні продовжує боротися із "русифікацією", яку загарбники намагаються нав'язати мешканцям регіону. Партизани попереджають ворогів, що плани щодо проведення фейкового "референдуму" та "паспортизації" провалено. Також путінських окупантів попередили, що на українській землі на них чекає смерть. Про це повідомляє Telegram-канал руху громадянського опору "Жовта Стрічка", передають Патріоти України.

В окупованому Херсоні партизани маркують будівлі, де засідають російські загарбники, літерою "Ї". Також у місті поширюють проукраїнські графіті та листівки проти "паспортизації". Примітно, що незважаючи на посилення терору та фільтраційних заходів з боку окупантів, до партизанського руху приєднується дедалі більше нових активістів.

"Повторимо ще раз, нас більшість і щоб не казали стремоусов та губарєва. рашисти прекрасно розуміють, що їхні плани з проведення референдуму та паспортизації - зруйновано, ніхто не хоче жити та мати справу з країною - гноєм, якою є рф", – повідомили херсонські партизани.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...