"Навіщо планета, де немає РФ": Путін може підірвати комбінат "Маяк", що виробляє ядерну зброю, - Сотник

Крім ядерної зброї, якою країна-агресорка Росія постійно погрожує Україні та Заходу, в РФ ще є й інші "козирі", якими вона може скористатися. Наприклад, бактеріологічна і хімічна зброя, передають Патріоти України.

Але у крайньому разі російський диктатор може піти й на більш радикальні кроки. Так, глава Кремля може наважитися підірвати комбінат "Маяк" – підприємство у Челябінській області РФ, яке виготовляє компоненти ядерної зброї. Таку думку висловив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник під час чату на Главреді.

"Є бактеріологічна, хімічна, ядерна зброя, тобто зброя масового ураження. А є ще комбінат "Маяк" на Уралі – це якраз буде геополітичне рішення "Так не діставайся ж ти нікому!". Якщо НАТО хоче розчленувати Росію-матінку, тоді, як Путін говорив: "Навіщо планета, якщо на ній немає Росії". У перекладі з пацанського це означає: а навіщо нам планета, якщо на ній немає моєї банди під моїм чуйним "руководством", – зазначив Сотник.

Він наголосив, що у Путіна психологія маніяка, тому не варто шукати раціональність у його рішеннях. "Якщо підірвуть комбінат "Маяк", просто летітимуть хмари північною півкулею: де випадуть опади, там, власне, заповіднику і бути, там і буде зона відчуження. Не шукайте ніякого раціо в поведінці Путіна, у нього психологія маніяка. Він діє саме в парадигмі відплати і Україні, і Європі, і Сполученим Штатам Америки (бо хмарка може долетіти і до США)", – сказав журналіст.

За його словами, Путін хоче завдати Україні, а також загалом Європі і США якомога більшої шкоди. В оточенні глави Кремля уже багато хто зрозумів, що РФ не перемагає у цій війні, але російський диктатор все одно впирається і не хоче відступатися від своїх ідей. Далі Путін може просто мститися. Оскільки у нього не виходить виграти війну, то він "робитиме так, щоб програли всі".

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: