Навіщо Росія стягує війська до кордонів України: Піонтковський назвав дату, коли Путін розкриє карти

Стягування військ Росією до кордонів України може нести різний посил. На це питання і в Москві навряд чи можуть відповість. Про це розповів "Апострофу" російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, все проясниться через три дні. "21 квітня - звернення Путіна до нації, 22 квітня - якийсь історичний візит Лукашенка, а на 23 квітня призначено надзвичайне засідання Ради Федерації - і це найбільше тривожить", - зазначив політолог.

Піонтковський підкреслив, що Рада Федерації не приймає ніякі закони, а грає роль в двох випадках. "Ми пам'ятаємо 1 березня 2014 року і рішення Ради Федерації про "використання військ на іноземній території "- так формулювалося вторгнення в Україну. Ці два випадки - це або оголошення війни, або зміна держави, включення в неї нових членів, як це було з Кримом" , - додав він.

Джерело: Апостроф

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...