"Навіщо ви нап'ялили броніки? Там же розвели війська": Геращенко розкритикувала нардепів, які приїхали у Золоте (фото)

Поведінка нардепів ставить під сумнів заяви президента Володимира Зеленського про розведення сил у згаданому районі.

Народна обраниця від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко розкритикувала членів Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони через те, що вони відвідали Золоте-4 в бронежилетах, передають Патріоти України.

«Колеги, у мене до вас питання: а навіщо ви нап’ялили на себе броніки і каски? Для селфі воно може й красиво, але ж практично і політично – це анекдот. Там же розвели війська і вже не стріляють навіть снайпери, не говорячи про важку зброю», – пише Геращенко в Facebook.

На її думку, така поведінка нардепів “ставить під сумнів” заяви президента Володимира Зеленського про розведення сил у згаданому районі. Також Геращенко зазначила, що в Станиці Луганській тисячі місцевих жителів щодня перетинають КПВВ.

«Ви хоч подумали, як вони сприймають політиків з Києва в броніках…. Ми бували в Станиці і Золотому , в Катеринівці десятки раз, але ніколи не виходили до людей в броніках. Ви вже ВР перетворили на клоунаду, навіщо перетворювати на цирк свої виїзні засідання. Смішно і соромно», – написала нардеп у соцмережі.

Вона додала, що бронежилети потрібні для виконання бойових завдань або в «гарячих точках» Донбасу, а не для «селфі з миротворцями».

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...