"Навіщо зустрічатися з Путіним, якщо не говорити про Крим?": Прессекретар Зеленського відповів на "конструктивну пропозицію" Москви

Піти на поступку державі-агресору у цьому питанні - послабити позиції України здобуті внаслідок саміту Кримської платформи, а погодитись на прямі переговори з маріонетками ЛДНР - поховати за все, що боролись останні сім років.

Прессекретар президента України Сергій Никифоров заявляє, що без обговорення питання Криму зустріч Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна не матиме сенсу. Каку заяву речник гаранта України зробив у програмі "Взгляд с Банковой" телеканалу "Дом", зазначають Патріоти України.

Пряма мова: "Ви ж чули позицію російського президента — що вони готові зустрічатися, але питання Криму на порядок денний цієї зустрічі виносити не готові. А навіщо тоді зустрічатися? Зустрічатися, щоб обговорити що? Яка тема зараз у відносинах Росії та України важливіша за окупацію Росією окремих територій України?"

Деталі: За словами прессекретаря, є воля президента України зустрітися особисто з президентом Росії в будь-який час і в будь-якому місці в межах нейтральної території.

Він зазначив, що переговори щодо даної зустрічі тривають, але, за великим рахунком, все залежить від Росії.

"Треба, щоб на цій зустрічі стояло питання про окупацію Росією частини території України. Тому розмова та контакти щодо цієї зустрічі на якомусь рівні дійсно підтримуються, але треба обов’язково домогтися того, щоб це найголовніше питання було винесено на порядок денний, чого РФ, звичайно, не хоче. У цьому сенсі ця зустріч залежить, за великим рахунком, від Росії — чи згодна вона говорити про те, що накоїла, і як Путін збирається це все виправляти", — вважає Никифоров.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...