Навіть для Італії це чималі розміри: Серед нерухомості Зеленського знайшли 15-кімнатну віллу за 4 мільйони євро (фото)

Президент України Володимир Зеленський протягом 18-28 липня не з’являвся на публіці. Припускають, що він у цей час відпочиває на віллі італійського містечка Форте дей Мармі на березі Тірренського моря. Про це повідомив політолог Віктор Уколов на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, 2017 року подружжя Зеленських придбало розкішну віллу на 15 спалень в Італії за 4 мільйони євро. "Звичайно, дехто може запитати чи пристойно президенту бідної країни так розкошувати? Як і чому мільйонери Зеленські ніколи не були помічені у благодійності на підтримку армії? Але не будемо рахувати гроші в чужій кишені, зрештою вони непогано заробляли в Росії через продюсерську компанію “Green family”, виводячи кошти в офшор, де вона зареєстрована", - написав політолог.

Уколов зазначає, що у Форте дей Мармі відпочиває багато росіян-високопосадовців, як-от: Роман Абрамович, Олег Тиньков, Борис Громов, Олексій Кудрін тощо. Ба більше, Володимир Зеленський міг спілкуватися з ними неофіційно.

«На фірму San Tommaso S.R.L., яка є в декларації Зеленських, зареєстрована величезна, навіть за мірками цього курорту, вілла на 15 спалень. Справа у тому, що це улюблене місто багатих росіян, які просто викупили тут половину нерухомості. Але навіть у Forte dei Marmi нормальний розмір вілли 6-9 спалень, що уже вважається чималими розмірами для Італії», – додав політолог.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...