Навіть інший вік! Журналісти розкрили шокуючі дані про Путіна

Президент Росії Володимир Путін виховувався у прийомній сім'ї, а також старший на 2 роки, ніж зазначено у відкритих джерелах. Ці дані з біографії російського лідера виявила польська журналістка Христина Курчаб-Редліх, автор книги "Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна", передають Патріоти України.

Про те, що президент РФ виховувався прийомними батьками, чутки в пресі миготіли давно. Журналістка знайшла докази того, що біологічна мати Володимира Путіна досі жива. В інтерв'ю "Белсат", вона назвала дружину Володимира Спиридоновича Путіна, Марію, несправжньою мамою глави РФ. Їй було 42 роки, коли маленького Володимира привезли в 1960 році в Ленінград, і жінку ніхто ніколи не бачив вагітною або з коляскою.

Рідною мамою російського президента, яка живе в розташованому на річці Кура селі Метехі Каспского муніципалітету Грузії, Курчаб-Редліх називає Віру Миколаївну Путіну. Зараз їй 93 роки. За даними цієї журналістки, народився Путін нібито 7 жовтня 1950 року, а не 1952.

Журналістка зазначила, що тоді маленькому Путіну переробили метрику, тому що треба було вчитися в ленінградській школі. А його батько, співробітник НКВД, міг організувати оформлення потрібних документів, для нього це не було проблемою.

Журналістка змогла навести докази своєї теорії про те, що Володимир Путін старше, ніж в документах. "Вони є навіть в Ленінграді. Якби ви хотіли знайти справжні докази, тобто фотографії чи документи маленького Путіна, якщо він народився в Ленінграді, — ви їх не знайдете. Ви можете знайти тільки підроблені", — констатувала автор книги про Путіна.

За словами польської журналістки Христини Курчаб-Редліх, вітчим нинішнього президента Росії Володимира Путіна сильно бив його.

Журналістка опублікувала фото нібито справжньої матері президента РФ Володимира Путіна, яка народила його від одруженого чоловіка Платона Привалова. Під час зустрічі з Курчаб-Редліх "мати" Путіна розповіла, що вона народилася в 1926 році в селі Терехіно біля російського міста Очер. Там вона вчилася в технікумі, і тоді познайомилася з людиною на ім'я Платон Привалов, який виявився одруженим чоловіком. Спільне життя не склалося.

Після того, як Віра Миколаївна вийшла заміж за грузина, їй довелося відправити свого позашлюбного сина до своїх батьків у Терехіно, де був їхній будинок. З того часу вона його не бачила. Потім усиновили хлопчика далекі родичі Путини, у яких не було дітей.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...