"Навіть колаборантів росіяни люто ненавидять передусім за те, що надто добре живемо порівняно з Росією", - Голобуцький

"Обличчя "п'ятої колони". Вони щиро переконані, що окупанти їх вважають "тожерусскімі", що йдуть просто покарати всіляких "злобних нациків", аби "русскокультурним людям" легше жилось в Україні без всього українського", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Упс... Оцей не вгадав. І всі інші не вгадали. Їх (як і нас всіх) люто ненавидять передусім за те, що надто добре живемо порівняно з росією.
Ми "кляті бандери" не тому, що в кожного вдома портрет Бандери, на крайняк Шухевича (хоча так, портрет Шевченка таки є практично в кожному домі - а це теж "нацизм". Хоча... В них "нацизм" - і портрет Ейнштейна чи Твена). А тому, що в нас є той дім. Гарний. Міцний. З добрими меблями. Картинами. Прикрашений квітами. Що навіть мисочки для котів в нас гарні, з малюнками.
Тому ватяного демонстративного "антіхвошизда" Бужанського вони пристрелять (якщо не встигне втекти, звісно) абсолютно так само, як котрогось тероборонівця з червоно-чорним шевроном. І лярву Панченко чекає та сама доля, що й головиху Мотижина. Не поможуть жодні докази "ідеологічної стійкості" і "послідовної проросійської позиції". 1,5 місяці війни - а до колаборантів досі не доперло".

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...