Навіть коти таке не їдять: Яку гуманітарку окупанти роздають маріупольцям

В Маріуполі окупанти створюють видимість гуманітарної допомоги жителям. Замість пайків з нормальними консервами вони видають людям настільки огидну їжу, що від неї відмовляються навіть коти. Про це свідчить аудіозапис з розповіддю від російського "волонтера", яку на своїй сторінці в Telegram опублікував радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Так званий "волонтер" описував життя людей в Маріуполі та зазначив, що в місті дуже зросли ціни на продукти, а гуманітарна ситуація залишається складною. На думку чоловіка, навіть через два місяці проблема з їжею не вирішиться.

"Дуже багато людей похилого віку, які, навіть якщо якимось чином доповзли, оформили цю пенсію в 7 тисяч рублів... Але повірте, там зараз ціни ого-го які й ситуація гуманітарна досить-таки ще залишається складною", - зізнався чоловік.

Крім того, окупанти видають маріупольцям настільки погану гуманітарку, що консерви з таких пайків не їдять навіть коти. Росія намагається створити "картинку" для пропаганди, видаючи людям їжу.

"А те, що дається, там пайки від "Єдиної Росії", ще там деякі... Їх їсти неможливо... Всі люди кажуть, що там просто настільки огидні консерви, що навіть коти їх не їдять. Тобто відкриваєш, а там якась жижа смердюча і так далі і тому подібне, таких моментів ще дуже багато", - розповів "волонтер".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...